KFUM KALØVIG

Sådan bliver du spejder:

Er det mon noget for mig?

Hvis du er klar på eventyr og udeliv, “friluft-skills” og et helt unikt fælleskab – og du ikke er bange for at få dine grænser flyttet – så er spejder noget for dig!

Som spejder lærer du selvfølgelig en masse praktiske færdigheder – men at være spejder handler lige så meget om at lære at stå på egne ben, at kunne samarbejde (også når det bliver svært), at klare udfordringer, at håndtere både medgang og modgang, at hjælpe til efter evne – at bygge op, at lede og organisere – og meget, meget mere!

 

Følg os på facebook

Og du kan selvfølgelig også finde den officielle Kaløvig Gruppe på Facebook lige her  (og vores Facebook-gruppe for medlemmer er lige her)

Hvad koster det?

Kontingentet for medlemskab i KFUM-spejderne Kaløvig Gruppe er 400 kr halvårligt – dog kun 150 kr halvårligt for Familiespejdere, da korpsgebyret er betydeligt lavere for denne gren. I KFUM Kaløvig gruppe er du selvfølgelig velkommen til at være med “på prøve” en måneds tid, inden du beslutter dig for, om det er noget for dig.

OK - det lyder godt! Hvad gør jeg så nu?

Hvis du er klar til at melde dig ind i KFUM Kaløvig, kan du gøre det via knappen “MELD DIG IND” øverst på denne side!

Hvis du gerne vil høre lidt mere om spejder i Kaløvig Gruppe inden du melder dig ind, så ring endelig til en af lederne (du finder deres kontaktoplysninger under hver “gren”) og fortæl, at du gerne vil prøve at være med. Så kan vi nemlig sørge for, at der bliver taget godt imod dig, og vi kan afsætte lidt ekstra tid til spejdermødet til at byde dig ordentligt velkommen.

 

Du kan læse meget mere om os i vores velkomstmateriale, som du finder med et klik lige her  – og du kan altid ringe til
Mikkel S. Petersen (Gruppeleder) på 31 34 37 60.

Z

Meld dig ind:

Udfyld formularen herunder