Bæverne

Program

Se herunder bævernes program:

7

Gå til kalender

Bæverne er de spejdere, som går i 0. og 1. klasse. De er nysgerrige, fulde af gå-på-mod og glade for at lege. Som Bæver lærer du, hvad det vil sige at være spejder. Du lærer at klare forskellige opgaver sammen med dine kammerater. Du lærer mange vigtige og sjove ting om dyr og planter, og du får mulighed for at prøve seje og “farlige” ting, som du måske ikke vidste, du kunne. Det kan f.eks. være at holde en krabbe, tænde et bål, gå i en skov i mørke. Heldigvis er du sammen med dine bæverkammerater, som altid hjælper hinanden.

Kontaktperson (Bæverleder) : Kim Togsverd Hansen (28191034)

ons, 29 november
 • Bæver-møde

    ons, 29 november  17:00 - 19:00
   

   

  Vi mødes ved indgangen til Mindelunden kl. 17 og er færdige samme sted kl. 19.00. Forældre og søskende må meget gerne komme med.
  November er den bedste måned for små børn at opleve mørke. For det er mørkt, inden de bliver trætte. Vi skal bruge flagermuslygter (og ikke lommelygter), når vi skal finde fine ting i naturen til at lave en flot natur-juledekoration til kalenderlyset og lave aftensmad på friluftskomfur. Måske kan vi også være så heldige at se spor efter Skovnisserne..
  Af hensyn til mængden af mad, må i meget gerne tilmelde jer alle:
  Tilmeldning: https://forms.gle/RVhVcLTagPBL2d7r8
  (I må gerne tilmelde jer, selvom vi i følge sedlen er ovre sidste tilmeldingsfrist :D)

  Flere detaljer

søn, 03 december
 • Juletræstænding ved Skæring Kirke – invitation kommer senere.

    søn, 03 december  15:30 - 16:30
   

   

  Vi mødes kl. 15.30 på Lykkegården, hvor vi tænder fakler og går i fælles optog til Skæring kirke, hvor vi skal være med til tænde hele Skærings juletræ. Efter juletræstændingen er der en kort samling i kirken, hvorefter der er mulighed for at købe æbleskiver, glögg og varm kakao.

  Flere detaljer

ons, 06 december
 • Fælles juleafslutning i Skæring Kirke for alle spejdere!

    ons, 06 december  17:00 - 19:00
   

   

  Fællesjuleafslutning for alle i Skæring kirke kl. 17-19.

  Flere detaljer