Kære alle spejdere!

Tak for en fantastisk sommerafslutning, for den store forældreopbakning, og for en hel masse stjernestunder i første halvår 2024! Vi holder velfortjent sommerferie (og nogle af os skal selvfølgelig på sommerlejr) – men vi er heldigvis klar til nye eventyr allerede onsdag d. 14. august, hvor vi mødes igen første gang efter sommerferien!

Det halvårlige medlemskontingent i foreningen er uændret – og opkræves automatisk omkring d. 11. juli. Vær opmærksom på, at vi ikke kan refundere indbetalte kontingenter (hvis de f.eks. er opsat til automatisk betaling, og man glemmer at melde sig ud).

Når vi mødes efter sommerferien er man i de “nye grene” fra begyndelsen, hvis man er oprykker. Så hvis man starter i 0-1. klasse er man Bæver, 2-3. klasse er Ulve, 4-5. klasse er Junior, og 6+ klasse er Trop/Senior.

Lederne er i fuld gang med at fastlægge datoer for efterårets lejrture – men allerede nu kan man med fordel tilmelde sig opstarts/familielejr d. 14.-15. september (13.-15. september for Junior-, Trop- og Seniorspejdere) (TILMELDINGSLINK). Vi udsender en kalender med lejrdatoer så snart de ligger fast.

Med mange spejdersommerhilsner på vegne af alle de skøre ledere i KFUM Kaløvig Gruppe!

Mikkel “MacGuffin” Petersen