Kære spejdere og forældre

Så er det forår. Fuglene synger, og det er lyst om aftenen – i hvert fald til Familiespejder-, Bæver- og Ulvemøderne.

Vi har haft generalforsamling, og vi har fået ny kasserer i bestyrelsen. Ingrid har været en stabil støtte for os i fire år, og nu er stafetten givet videre til Jane.

De kommende måneder er de allerbedste i spejderåret. Der har allerede været hike for de store, og vi er i fuld gang med planlægningen af forårets øvrige ture. Familiespejderne skal på udflugt i år. Det bliver samme dag (25. maj) som Bævernes 10 km hike, og samme sted, som Bævernes hike slutter, så Familiespejdere, der også har en Bæver i familien, kan få det hele til at gå op. Vi skal til Mols Bjerge, det bliver en supergod dag. Bæverne skal – ud over at gå 10 km – også på en overnatningstur til vores dejlige hytte i Fajstrup krat til sommer. Området omkring hytten er altid meget våd om vinteren, men i år har det været helt galt. Heldigvis elsker bævere jo vand, og det er først den 14.-15 juni, de skal afsted, så mon ikke det kommer til at fungere?

De store spejdere tager også derud – nemlig den 25.-26. maj, hvor de skal på zombie- overlevelsestur. Vores bestyrelse er i fuld gang med at gøre Fajstruphytten i tip top i stand til spejderne. Det er vi meget taknemmelige for. Men bare rolig – det er stadig væk en primitiv hytte, så man kan prøve rigtige spejderudfordringer.

Ulvene skal ikke snydes – de skal både på ekspedition (3-4. maj) hvor de går til Egå Engsø og sommerlejr (29-30. juni) på Moselunds spejdercenter ved Hinnerup. Så foråret er virkelig i gang. Vi har sommerafslutning den 12. juni, hvor vi plejer at være omkring 150 personer (spejdere og forældre) til grill og spejderaktiviteter. Mon ikke det bliver en god dag igen i år? Til efteråret er der familieweekend den 13. -15. september for alle spejdere og forældre. Det foregår i Paradislejren ved Silkeborg.

Så hermed vil jeg ønske jer alle et godt spejderforår – og husk: Det rigtige spejderliv er på ture og lejre!

Hilsen hende den gamle (Familiespejderleder/Bjørnemor/Karen Vibe-Pedersen)