Rigtig godt nytår til alle spejdere og forældre – og tusind tak for 2023!

Vi tager fat på den nye spejdersæson onsdag d. 10. januar 2024 – og programmerne vil være at finde på hjemmesiden inden længe. Sæt dog gerne kryds i familie-kalenderen allerede nu ved nedenstående datoer for sommerlejr, hike og lignende i foråret og sommeren 2024. Der kommer sikkert flere arrangementer til, men disse ligger altså fast allerede nu.

En lille nytårsbøn: I løbet af januar vil vores medlemssystem automatisk udsende kontingentopkrævninger – og hvis man har tilmeldt et betalingskort, så vi kontingentet automatisk blive betalt. Men hvis man allerede véd, at man ikke ønsker at være medlem af KFUM-spejderne i 2024, så giv gerne lyd nu. Så kan jeg nå at melde spejderen ud før den automatiske opkrævning bliver gennemført. Det er nemlig ikke umiddelbart muligt at tilbageføre et indbetalt kontingent (lang historie, men det giver rod i forhold til regnskabet med hovedorganisationen og Aarhus Kommune, der optæller medlemsantal på baggrund af indbetalte kontingentopkrævninger).

Jeg vil også lige gøre opmærksom på, at Aarhus kommune fra 1. januar hæver beløbet på fritidspas-ordningen fra 1.000 kr til 1.500 kr – så hvis man er enlig forsørger og/eller hustandsøkonomien er stram, så kan der være hjælp af hente. Du kan læse mere om fritidspas-ordningen her. (Kontakt også mig, hvis du vil benytte ordningen – det kræver nemlig, at vi opsætter kontingentet lidt anderledes).

Vi glæder os til at se en hel masse pragtfulde spejdere med masser af gå-på-mod og eventyrlyst i det nye år – og vi lover, at det nok skal blive mindst lige så sjovt, skørt og lærerigt som altid!

Med de allerbedste nytårshilsner på vegne af ledere og bestyrelse,

Mikkel Steen Petersen
Gruppeleder, KFUM-spejderne, Kaløvig Gruppe!