Går du i 5. klasse eller derover? Så sæt kryds i kalenderen for weekenden 17. – 19. marts 2023 !

Der bliver brug for alle de raske spejdere, der kan opdrives i Distriktet, når det længe ventede PL/PA kursus vender tilbage – denne gang i en helt anderledes form. Den hemmelige organisation VFD har nemlig observeret foruroligende tegn på en forestående invasion fra rummet – der må og skal afværges i tide!

Så kom med på en vild (sjov), lærerig, krævende og 135% overraskende weekend, der samtidig giver dig træning i, hvordan du får din egen patrulje til at fungere som en velsmurt maskine. Det handler om patruljeledelse. Det handler om samarbejde. Det handler om den fedeste weekend på denne side af Andromeda-galaksen.

Sandheden er derude – og VFD har brug for dig!

INFO & TILMELDING

 

>>INIT_>>NS44_NORDIC_56>>FEED_STATUS.URGENT >>RELAY_MESSAGE.ON>>

Fra VFD operationel agent X-44
Hat Creek Observatoriet, San Francisco

SonATA bekræfter foruroligende signal ved 13,423 MHz i retning RA 5h 55m 10.3 s Dec +07deg24’25” (Alpha Orionis). Signalets profil i fuld overensstemmelse med Arecibo-observationen fra Projekt Fønix og fragmenterne fra Det Telluriske Broderskabs optegnelser anno 1382. 

Det samlede energitab af Alfa Orionis attenuationen observeret november 2019 til marts 2020 vurderes forenelig med den påkrævede energi til etablering af ormehul på 220 parsec med massekapacitet i invasions-skala, estimeret til 20 gigaton eller derover. Energien formodentlig høstet med Dyson-sfære-lignende konstruktion, men fortsat uklart, hvordan energien er lagret. Der er ikke observeret tyngefeltsanomalier eller linse-effekter svarende til en singularitet eller sort energi, hvilket fortsat taler for lagring via kvantemekanisk vacuum-potentiale eller etablering af et nano-univers. 

Uanset mekanisme kan forberedelser til invasion ikke udelukkes. Der er netop registreret tyngdefelts-perturbation fra Jupiter-Sol Lagrange L3, foreneligt med mindre ormehul i sonde-skala fra Alfa Orionis. Bedste estimat for muligt fuld-skala invasionstidspunkt er 17. – 19. marts 2023

Anbefaler omgående aktivering af Marselis Missionen.